Verbeek duidelijk over toekomst: "Daar heb ik geen zin meer an"

Gertjan Verbeek
Gertjan Verbeek Foto: © Orange Pictures

Gertjan Verbeek zat vorige week op de bank bij de Regioselectie Manderveen voor een oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. De oud-trainer van Feyenoord verwacht dat hij niet vaker op de bank zal zitten bij een Nederlandse club.

Verbeek is namelijk niet meer van plan om in Nederland aan de slag te gaan als trainer. Na avonturen bij onder meer Heracles Almelo, SC Heerenveen, Feyenoord, AZ, FC Twente en Almere City FC sluit de 59-jarige oefenmeester een buitenlands avontuur echter niet uit.

Verbeek zag een uitdaging bij het gedegradeerde Heracles Almelo niet zitten. "Zij weten dat ik niet meer wil", laat hij weten in gesprek met Voetbal International. "Veertig jaar lang heb ik de agenda van de KNVB moeten volgen. Heb ik geen zin meer an."

De ervaren trainer heeft nu andere prioriteiten. "Ik heb een dochter van vijf en genoeg andere hobby's. Hooguit sta ik nog open voor iets in het buitenland. Een mooi avontuur voor het gezin. Indonesië, Amerika. Ergens bondscoach worden, misschien. Maar in Nederland wil ik geen functie meer", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand