Vente: "Ik had al eerder besloten dat ik weg wilde bij Feyenoord"

Dylan Vente namens Roda JC
Dylan Vente namens Roda JC Foto: © Pro Shots

Dylan Vente staat volledig achter zijn keuze om Feyenoord te verruilen voor Roda JC. Vente zag voor zichzelf geen perspectief meer in de havenstad.

Nu is hij dus actief in Kerkrade, in de Keuken Kampioen Divisie. "Je zou zeggen dat het moeilijk was om Feyenoord afgelopen zomer definitief te verlaten, maar ik had al eerder besloten dat ik weg wilde", vertelt hij aan ELF Voetbal.

"Mijn gevoel bij Roda JC was afgelopen zomer het beste. Ik heb weliswaar veertien jaar bij Feyenoord gezeten, maar als je weggaat, is het ook zo van: Dylan gaat weg. Punt. Verder hoor je elkaar dan niet vaak meer", vertelt de aanvaller.

Dylan Vente kwam in 2009 al in Rotterdam terecht. "Mijn eerste jaar bij Feyenoord heb ik best veel wedstrijden gespeeld en waren mijn statistieken best in orde, maar vervolgens kreeg ik Robin van Persie en Nicolai Jörgensen voor me."

"Het was geen optie om me te laten verhuren voor Feyenoord en dan sta je stil in je ontwikkeling. Ondanks dat je wel kunt leren van die spelers op trainingen. Dan word je langzaamaan een beetje wanhopig", besluit Vente realistisch.

Dankzij Feyenoordpings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord tegen SC Heerenveen! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties