Veerman: ''Het is niet zo dat ik dan per se naar Feyenoord wil''

veerman.jpg
veerman.jpg

Na een succesvol eerste Eredivisieseizoen bij SC Heerenveen is Joey Veerman stiekem wel benieuwd of hij het ook op een nog hoger niveau aan kan. De 21-jarige middenvelder wordt onder meer gelinkt aan Feyenoord, al is nog een seizoen in Friesland ook 'helemaal prima.'

"Ik heb nu m'n eerste Eredivisieseizoen gedraaid en dan krijg je toch wel het gevoel dat ik het wel een stap hoger ook wil proberen. Dat gevoel heb je gewoon of dat heb je niet", vertelt Veerman bij Radio Camataru, de podcast van FeanOnline. "Maar natuurlijk is het niet zo dat ik zeg dat ik per se weg wil bij Heerenveen, want ik zit hier helemaal prima."

Met nog een contract tot medio 2022 en nog een optiejaar, is het ook niet zo dat Veerman voor een zacht prijsje op valt te halen. Technisch manager Gerry Hamstra noemde al gekscherend dat hij niet onder de tien miljoen euro weggaat. "We maken wel veel grapjes over die vraagprijs, ik vind dat wel mooi", lacht Veerman. Een jaar geleden betaalde SC Heerenveen slechts een half miljoen euro voor hem.

"Als ze dat (tien miljoen euro, red.) wel gaan vragen, is het niet meer leuk. Maar dat is zover ik weet nog niet gebeurd. Maar tien miljoen euro is gewoon veel te veel. Een binnenlandse transfer kan ik dan wel op m'n buik schrijven", aldus Veerman, die wel aangeeft dat dat eerst een stap binnen de Eredivisie zijn voorkeur heeft. "Dat zou wel het mooiste zijn."

Een aantal jaren geleden gaf hij in een interview aan dat van de topdrie Feyenoord zijn voorkeur heeft, maar daar komt hij nu op terug. "Ja, kijk... Dat is een beetje stom geweest. Of nou PSV, Ajax of Feyenoord komt, of ze komen alledrie, dan zal dat altijd een lastige keuze blijven. Het is niet zo dat als ze alle drie komen, dat ik per se naar Feyenoord wil."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 23 jan. 2022, 12:15
Eredivisie
NEC -
-
Feyenoord -
zo 6 feb. 2022, 12:15
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
zo 13 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
zo 20 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Cambuur -
zo 27 feb. 2022, 12:15
Eredivisie
AZ -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 19 23 46
2 Ajax 19 55 45
3 Feyenoord 19 24 39
4 Vitesse 19 1 36
5 AZ 19 13 35
Bekijk de hele stand