"Veerman heeft meer kwaliteit dan Zerrouki en ging voor zes miljoen"

Theo Janssen
Theo Janssen Foto: © Orange Pictures

Theo Janssen verwacht dat FC Twente en Feyenoord het nog eens zullen worden over Ramiz Zerrouki. De middenvelder ligt nog twee jaar vast in De Grolsch Veste, met de optie voor nog een jaar. Feyenoord bracht al een bod uit van vijf miljoen euro.

"Tien miljoen vind ik heel veel, maar vijf miljoen is misschien te weinig", zegt Janssen bij RTL 7. "Als je in het midden gaat zitten, zo rond de zeven of zevenenhalf, is dat een fantastisch bod." De oud-middenvelder wijst naar Joey Veerman van PSV. "Veerman heeft nog net meer kwaliteit dan Zerrouki en hij ging voor zes miljoen."

Janssen denkt dat het uiteindelijk rondkomt. "Als een speler graag naar een topclub wil, dan is dat logisch. Als je die stap kan maken zullen veel spelers net iets minder gemotiveerd zijn op de training. Als je hem als club tegenhoudt, heb je daar niets aan."

De oud-speler van FC Twente gaat verder: "Ze zullen zeggen dat Twente en Feyenoord redelijk dicht bij elkaar ligt qua posities, maar uiteindelijk kom je wel bij een topclub te spelen. De druk is anders, het Legioen is anders."

"Ik kan me voorstellen dat je die stap wil maken. Ik heb hem zelf ook gemaakt in 2010, van Twente naar Ajax. Toen zei iedereen ook: waarom doe je dat? Je speelt al bij een topclub, op dat moment. Maar het is anders bij een club die in het land veel groter bekend staat", aldus Janssen.

Javairo Dilrosun

Feyenoord wint voor 40 (!) keer je inzet

Feyenoord speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 40 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
zo 11 sep. 2022, 16:45
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 1 3 3
2 PSV 1 3 3
3 AZ 1 2 3
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
Bekijk de hele stand