'Veerman een Feyenoord-supporter? Dat heeft hij een keer verklapt''

veerman 44.jpg
veerman 44.jpg

Joey Veerman werd in zijn tijd bij FC Volendam al jaren herkend als een groot talent, maar liet bij SC Heerenveen pas zien dat hij makkelijk het niveau van de Eredivisie aan kan. De 21-jarige middenvelder profileerde zich zo nadrukkelijk dat er veel interesse uit binnen- en buitenland voor hem is. Onder meer ook van Feyenoord.

"Als je ziet hoe snel hij al bij Heerenveen mee komt terwijl hij van Volendam kwam, dan zullen grotere clubs ook denken dat hij een groot aanpassingsvermogen heeft", verklaart voetbaljournalist Lentin Goodijk bij FC Afkicken. "Ejuke is misschien de meest spectaculaire voetballer bij Heerenveen, maar ik heb het afgelopen seizoen eigenlijk het meeste genoten van Veerman."

"Het gaat zó soepel en makkelijk bij hem. Hij wordt dan bijvoorbeeld gevolgd door Feyenoord, waar hij zoveel zou kunnen toevoegen aan het middenveld met zijn creativiteit, het spel versnellen en vooruit denken", stelt de journalist van Voetbal International. "Het is echt een hele mooie voetballer." Volgens Goodijk wil Veerman het liefste eerst een vervolgstap binnen Nederland maken.

Geruchten gaan dat Veerman een supporter van Feyenoord is. "Ja, dat heeft hij ooit een keer verklapt. Ik denk niet dat hij een bod van Ajax zou afwijzen omdat hij voor Feyenoord is, maar als hij de kans krijgt om daar te spelen zou het heel mooi zijn", vervolgt Goodijk, die vermoedt dat een transfer evenwel nog een tijdje op zich kan laten wachten.

"Bij Feyenoord is er momenteel ook veel onduidelijk. Fer heeft nog niet verlengd. Kökcü gaat misschien vertrekken, daar is veel interesse voor. Dus ik kan me voorstellen dat hij dat sowieso even afwacht en Feyenoord kan hem alleen halen als ze iemand verkopen", aldus Goodijk tot besluit.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 23 jan. 2022, 12:15
Eredivisie
NEC -
-
Feyenoord -
zo 6 feb. 2022, 12:15
Eredivisie
Feyenoord -
-
Sparta Rotterdam -
zo 13 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
zo 20 feb. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Cambuur -
zo 27 feb. 2022, 12:15
Eredivisie
AZ -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 19 23 46
2 Ajax 19 55 45
3 Feyenoord 19 24 39
4 Vitesse 19 1 36
5 AZ 19 13 35
Bekijk de hele stand