Van Wonderen vertrekt bij Go Ahead Eagles: "Je weegt alles af"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Kees van Wonderen vertrekt na dit seizoen als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De oud-speler en voormalig scout van Feyenoord heeft zelf besloten om zijn aflopende contract bij de club uit Deventer niet te verlengen.

"De reden daarvoor is eigenlijk niet spannend", legt Van Wonderen uit op de officiële website van Go Ahead Eagles. "Zoals voetballers soms toe zijn aan een nieuwe uitdaging, een nieuw avontuur, ben ik dat komende zomer ook."

"Dat betekent helemaal niet dat ik het niet naar mijn zin heb bij Go Ahead Eagles, integendeel zelfs", vervolgt Van Wonderen. "Maar je weegt alles goed af en luistert daarnaast naar je gevoel. Daar baseer ik vaker mijn keuzes op, zoals bijvoorbeeld mijn vertrek als assistent-bondscoach van het Nederlands Elftal en het aantreden als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles in 2020."

Van Wonderen promoveerde afgelopen zomer met de club uit Deventer naar de Eredivisie en staat na achttien wedstrijden op een knappe elfde plek. De 52-jarige oefenmeester werd al in verband gebracht met FC Groningen, dat na dit seizoen afscheid neemt van Danny Buijs.

Lees meer:
0 reacties