Van Wonderen: "Van Persie is een mooie optie voor SC Heerenveen"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Kees van Wonderen was verrast dat SC Heerenveen Robin van Persie als mogelijke opvolger heeft aangewezen. Toch heeft de oud-spits wel indruk op hem gemaakt.

De oefenmeester geeft tegenover ESPN aan dat hij het wel leuk vindt dat Van Persie als zijn mogelijke opvolger wordt genoemd. "Jawel, het was voor mij verrassend. Ik had het niet verwacht. Het is een hele ambitieuze trainer met een enorme staat van dienst als speler. Het is een mooie optie."

Van Wonderen speelde samen met Van Persie bij Feyenoord. Toen zag hij echter nog geen trainer in de oud-spits. "Nee, hij kwam toen als 18-jarig talent bij ons. Daar was best wel wat op aan te merken. In de jaren daarna heeft hij geweldige stappen in zijn ontwikkeling als speler gemaakt en daarna heb ik hem wel eens gesproken. Toen praatte hij heel anders dan in het begin."

Een filmpje waarin Van Persie het heeft over zijn zoon heeft dan ook indruk gemaakt op Van Wonderen en legt uit wat daarin de boodschap was. "De waarheid ligt altijd bij jezelf. Je kan ergens anders excuses zoeken. Je moet zelf zorgen dat je geen excuses hebt maar een oplossing vindt," aldus de afzwaaiende Heerenveen-coach.

Lees meer:
0 reacties