Van Wonderen naar Feyenoord? "Ik neig eerder naar niet dan wel"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © BSR Agency

Feyenoord hoeft in de zoektocht naar een nieuwe trainer niet aan te kloppen bij Kees van Wonderen. De vertrekkende trainer van SC Heerenveen ziet zichzelf nu niet aan de slag gaan in Rotterdam-Zuid.

"Ik vind het leuk om bij FC Twente, Go Ahead Eagles of Heerenveen te werken", begint de oud-speler van Feyenoord bij Rondo. "Clubs waar ik helemaal geen verleden heb, in een nieuwe omgeving. Ik vind het leuk om ergens te werken waar een uitdaging ligt en waar je kan bouwen."

Marco van Basten stelt dat er bij Feyenoord volgend seizoen ook een uitdaging ligt. Van Wonderen: "Ik weet niet of ik dat moet doen. Ik neig eerder naar niet dan wel. Dat is mijn gevoel. Niet alleen omdat ik er gespeeld heb."

Van Wonderen legt uit waarom hij liever nog niet bij een club als Feyenoord aan de slag gaat. "In alles moet je er klaar voor zijn. Feyenoord is het allerhoogste podium van Nederland. Dat moet je voor je gevoel willen en daar moet je klaar voor zijn."

"Mijn ambitie is er niet om daar hoofdtrainer te zijn. Ik vind niet dat ik heb aangetoond dat ik over alle aspecten van het leiden van een topclub - en dat ik daar dag en nacht wil werken - beschik", zo besluit Kees van Wonderen. 

Lees meer:
0 reacties