Van Wonderen kijkt vooruit: "Ons niet laten beïnvloeden"

Kees van Wonderen
Kees van Wonderen Foto: © Pro Shots

Feyenoord gaat woensdagavond op bezoek bij Go Ahead Eagles. Voor trainer Kees van Wonderen is het zijn laatste thuiswedstrijd als trainer van Go Ahead.

Feyenoord zal woensdag mogelijk gewijzigd aantreden in De Adelaarshorst. "Voor Feyenoord staat er eigenlijk weinig meer op het spel in de competitie", laat Van Wonderen weten op de clubwebsite van Go Ahead. "Ze zijn in de Eredivisie al zeker van de derde plek en hebben over twee weken een belangrijke Europese finale te spelen. De kans is dus aanwezig dat Arne Slot spelers rust gaat geven tegen ons."

Ondanks de waarschijnlijke wijzigingen gaat Van Wonderen niet onderschatten. "Ze hebben namelijk nog steeds veel kwaliteit in de selectie. Ook zullen de wisselspelers hun stinkende best willen doen zodra ze in de basis staan. Het is daarom belangrijk dat we ons niet laten beïnvloeden en nog één keer alles geven voor eigen publiek."

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties