Van Wissing: "Erger me gigantisch aan de kroonprins uit Bergentheim"

Arne Slot in De Grolsch Veste
Arne Slot in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft ook op de laatste dag van de transferperiode een poging gedaan om Ramiz Zerrouki van FC Twente over te nemen. In Enschede werd de handelswijze van Feyenoord niet op prijs gesteld omdat de club duidelijk had laten weten dat de Algerijn deze winter niet zou verkassen. Clubwatcher Tijmen van Wissing hekelt de rol van Arne Slot. De verslaggever geeft aan dat de trainer van Feyenoord het hoofd van Zerrouki op hol bracht.

"Ik heb me gigantisch geërgerd aan die kroonprins uit Bergentheim", vertelt Van Wissing in De Oosttribune op RTV Oost. "Die begint een beetje mijn strot uit te komen. Het is ontegenzeggelijk de beste trainer op dit moment in Nederland, maar hij begint zich wel een beetje vervelend te gedragen. Hij maakt die spelers echt helemaal gek, Zerrouki en Van den Belt."

"Jans en Streuer moeten iedere keer weer zalvende woorden spreken richting Zerrouki. Op een gegeven moment is het niet chique en moet je als koploper niet zo mauwen. Je zit als Feyenoord zelf ook vaak in de situatie dat je spelers moet afstaan. Dat hoort er nu eenmaal bij. FC Twente heeft gewoon het goed recht om Zerrouki te behouden."

Als je op 1 januari acht miljoen euro had geboden voor Zerrouki, had je hem al lang gehad. Dan staat er nu een analyse in Voetbal International over Ome Jan Streuer. Daar wordt dan een beetje de draak mee gestoken. Ik ben fan van Jan Streuer.”

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
2/04
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
9/04
Feyenoord
20:00
RKC Waalwijk
zo
16/04
SC Cambuur
14:30
Feyenoord
zo
23/04
Feyenoord
16:45
FC Utrecht
zo
7/05
Excelsior
14:30
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 26 34 61
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
Bekijk de hele stand