Van 't Schip: "Dan kunnen we een hele goede partij in De Kuip spelen"

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Ajax neemt het zondagmiddag in De Kuip op tegen Feyenoord. De Amsterdammers speelden donderdagavond nog in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Go Ahead Eagles. Toch verwacht trainer John van 't Schip dat Ajax goed voor de dag gaat komen tegen Feyenoord.

"Er was heel veel verschil tussen de eerste helft en de tweede helft", begint Van 't Schip over de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op een persconferentie. "Ik denk dat we de eerste helft goed en mooi voetbal hebben gezien."

De trainer vervolgt: "Als je de tweede helft hebt gezien, dan valt het weer een stuk terug. Dat is ook weer hoe we dit seizoen presteren. In zo'n wedstrijd tegen Feyenoord kan het totaal anders zijn. Tegen Aston Villa hier thuis hebben we een hele goede wedstrijd gespeeld, dus ik ben daar niet angstig of bang voor."

Van 't Schip heeft donderdag genoeg punten gezien waar Ajax vertrouwen uit kan putten voor De Klassieker van zondag. "Ik denk dat als wij zoals vandaag de eerste helft spelen, we een hele goede partij in De Kuip kunnen spelen."

"Feyenoord is natuurlijk verder, maar dat is logisch. Slot is een aantal jaar bezig, heeft een selectie waar hij invloed op heeft kunnen uitoefenen. Ook zijn manier van voetballen is daar ingekomen, daar zijn ze in verder. Ook qua selectie zijn ze meer ervaren", aldus Van 't Schip.

Lees meer:
0 reacties