Van Stee komt met opvallende tip voor Feyenoord: "Dat is geweldig"

Henk van Stee adviseert Feyenoord om een Nederlandse opvolger van Arne Slot aan te stellen. De voormalig hoofd jeugdopleiding en interim-trainer van de Rotterdammers noemt daarbij een opvallende naam: Albert Stuivenberg, die momenteel als assistent-trainer bij Arsenal werkt.

"Ik denk dat het heel belangrijk is dat je een vervolg krijgt van Slot", begint Van Stee bij RTV Rijnmond over de zoektocht van Feyenoord. "Alle opties die ik voor ogen had, hebben al nee gezegd. Ik dacht aan namen als Joseph Oosting of Ron Jans."

Nu moet er naar alternatieven gekeken worden. Volgens Van Stee moet het wel een zelfde soort trainer worden. "Ik zou altijd voor een Nederlander gaan", vervolgt hij. "Ik denk dat het bij Feyenoord heel belangrijk is dat je de cultuur van de club kent. Als buitenlandse trainer krijg je vaak wat minder krediet."

Dan laat hij de naam van Stuivenberg, die in het verleden als jeugdtrainer en hoofdjeugdopleiding bij Feyenoord werkte, vallen. "Ik weet uit ervaring dat zijn veldtraining geweldig is. Maar Te Kloese kennende kiest hij misschien toch voor een buitenlander", aldus Van Stee.

Lees meer:
0 reacties