Van Polen looft Feyenoord-supporters: "Het blijft echt uniek"

Bram van Polen
Bram van Polen Foto: © Pro Shots

Bram van Polen heeft afgelopen zondag met PEC Zwolle zijn laatste wedstrijd in De Kuip gespeeld tegen Feyenoord (5-0). In gesprek met ESPN blikt de afzwaaiende voetballer terug op zijn momenten in dit stadion.

De verdediger van de Zwollenaren zal na dit seizoen stoppen als profvoetballer. In gesprek met de sportzender blikt hij terug op het duel bij Feyenoord. “Het was in sommige gevallen ook echt wel de mannen tegen de jongens. Hoe wij af en toe worden afgebluft. Ik vond de eerste helft niet eens zo heel gek en hebben zij twee gelukkige doelpunten, maar je bent alleen maar aan het tegenhouden. Ik denk dat we twee kansen hebben gehad, maar verder is het echt tegenhouden. Dan weet je dat de bal een keer via via erin kan gaan. Dat dwingen zij ook wel af.”

Ook heeft Van Polen mooie woorden over voor het stadion van Feyenoord. “Ik heb hier mooi succes behaald (Doelend op de 5-1 overwinning op Ajax in de bekerfinale) en het is ook gewoon het mooiste stadion van Nederland. Qua sfeer en ook al schelden ze je af en toe helemaal verrot, het blijft wel echt een uniek publiek. Toen het eindsignaal ging dacht ik wel even van: dit is wel een momentje om van te genieten. Maar tijdens de wedstrijd was het weinig genieten eerlijk gezegd”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties