Van Persie krijgt advies: "SC Heerenveen is een mooi opstapje"

Robin van Persie
Robin van Persie Foto: © Pro Shots

Marco van Basten, Khalid Boulahrouz en Ronald de Boer denken dat SC Heerenveen een uitstekende club is voor Robin van Persie. De jeugdtrainer van Feyenoord zou al gesprekken gevoerd hebben met de club uit Friesland.

Van Basten was zelf ook werkzaam als trainer bij SC Heerenveen. "Een goed niveau, goede mogelijkheden om daar goed te werken", merkt hij op in Rondo van Ziggo Sport. Daar sluit De Boer zich bij aan. "Ik heb het gevoel dat ze onderpresteren. Bij Heerenveen zit er rek in. Het kan nog beter. Een mooi opstapje voor Van Persie. Hij wil het heel graag, wat je hoort."

Boulahrouz, goed bevriend met Van Persie, weet dat de oud-spits goed nadenkt over zijn toekomst als trainer. "Nu komt hij op een kruispunt: wat wordt mijn volgende stap? Word ik BVO-hoofdtrainer, of pak ik Jong Feyenoord nog mee?", legt de voormalig verdediger uit. "Hij wil heel graag hoofdtrainer worden. Hij wil de tijd gebruiken: wie ben ik als trainer? Wat komt er allemaal bij kijken, welke valkuilen? Dat wil hij ontdekken als hoofdtrainer."

Lees meer:
0 reacties