Van Meenen verlaat Feyenoord voor functie bij KNVB: "Ik ben dankbaar"

Raymond van Meenen
Raymond van Meenen Foto: © Feyenoord

Raymond van Meenen neemt na negen jaar afscheid als head of operations & women’s football bij Feyenoord. Hij wordt manager scheidsrechterszaken betaald voetbal bij de KNVB.

Van Meenen verliet in 2015 de KNVB om manager te worden van de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij hield zich bezig met de beleidsmatige en beleidsuitvoerende aansturing van de jeugdopleiding. In 2021 werd hij head of operations. Daardoor werd hij verantwoordelijk voor de niet-voetbaltechnische afdelingen op zowel 1908 als Varkenoord. Ook had hij een belangrijke rol bij de professionalisering en de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal bij de Rotterdammers.

Tegenover de website van Feyenoord spreekt directeur Dennis te Kloese een dankwoord uit. “We zijn Raymond erkentelijk voor het goede werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht voor de club. Mede dankzij zijn inzet en betrokkenheid is de modernisering van Varkenoord een succes geworden. Feyenoord Academy is ook qua faciliteiten weer echt toonaangevend. Uiteraard wensen we Raymond veel succes bij de KNVB.”

Ook Van Meenen zelf heeft een fijne tijd gehad in Rotterdam. “De afgelopen negen jaar heeft Feyenoord Academy een grote ontwikkeling doorgemaakt. De transitie van het oude vertrouwde Varkenoord naar het schitterende nieuwe complex en de nog steeds groeiende voetbalorganisatie zijn daar goede voorbeelden van.”

Er overheerst dan ook trots bij hem. “Omdat we inmiddels ook talentvolle meiden en vrouwen een kans kunnen geven om zichzelf te ontwikkelen tot potentieel profvoetballer. Ik ben de club dankbaar dat ik mezelf hier heb kunnen ontwikkelen en heb mogen meebouwen aan de fantastische academy die er nu op Varkenoord staat,” besluit hij.

Lees meer:
0 reacties