Van Marwijk waarschuwt Feyenoord: "Dan krijgen ze een flinke klus"

Van Marwijk kijkt toe vanaf de tribune
Van Marwijk kijkt toe vanaf de tribune Foto: © Pro Shots

Bert van Marwijk is lyrisch over het beleid van Feyenoord de laatste seizoenen. Toch waarschuwt de oud-bondscoach van Oranje voor een leegloop komende zomer.

Hoewel PSV kampioen gaat worden, beleeft Feyenoord opnieuw een uitstekend seizoen onder Arne Slot. Daar zitten echter ook nadelen aan, weet Van Marwijk. "Het grootste gevaar bij succes is het kwijtraken van je beste spelers, maar de kracht van Feyenoord is het huidige technisch beleid. Dat steekt zo goed in elkaar, dat het verlies van kwaliteit steeds wordt opgevangen", schrijft hij in zijn column in de Telegraaf.

Zo denkt Van Marwijk dat het best wel eens een drukke zomer voor Dennis te Kloese kan worden. "Maken Mats Wieffer, Quinten Timber en David Hancko komende zomer alle drie een transfer naar een topclub, dan krijgt Feyenoord nog wel een flinke klus om dat verlies te compenseren", aldus de oefenmeester. "Toch is het beleid nu zo solide, dat als de club erin slaagt de trainer én het grootste deel van de ploeg bij elkaar te houden, ik niet uitsluit dat juist Feyenoord nog een keer een Europese beker verovert."

Lees meer:
0 reacties