Van Hanegem ziet kandidaat voor spitspositie: "Dat kan dus prima"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Orange Pictures

Willem van Hanegem heeft genoten van Feyenoord in het duel tegen SC Heerenveen. Toch waakt de columnist in het Algemeen Dagblad voor onderschatting van Celtic in de Champions League deze week.

In Rotterdam werd Heerenveen met 6-1 verslagen. "Feyenoord liet tegen Heerenveen wel écht voetbal zien. Het eerste halfuur was genieten en dat zeg ik niet zo vaak. Luka Ivanusec is zo’n slimme speler, Igor Paixão wordt steeds beter. Die zou ik tegen Celtic ook op rechts laten spelen."

Paixão wordt ook genoemd als optie voor de spitspositie tegen Celtic, maar Van Hanegem ziet liever iemand anders daar. "Minteh is altijd aanspeelbaar, beweeglijk en zeker niet lui als de tegenstander de bal heeft. Dat kan dus prima."

Van Hanegem denkt niet dat het in de komende duel tegen Celtic net zo makkelijk gaat. "Dat ze net zo worden overlopen als Heerenveen, dat geloof ik zeker niet. Ik hoop dat Feyenoord wint, maar ik heb die Japanners Kyogo, Hatate en Maeda van Celtic een paar keer aan het werk gezien. En de Koreaan Yang. Geloof me, dat zijn geen koekenbakkers. Integendeel. Dat Feyenoord zomaar even van Celtic en Ajax wint, moet ik echt nog zien."

Lees meer:
0 reacties