Van Hanegem wijst opvolger Slot aan: "Ik heb het eerder gezegd"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © BSR Agency

Willem van Hanegem heeft wel een idee wie Arne Slot moet gaan opvolgen als hij definitief zijn handtekening heeft gezet bij het Engelse Liverpool. De Kromme laat zich in zijn column in het Algemeen Dagblad uit wie de nieuwe trainer van Feyenoord moet worden.

Van Hanegem keek naar de kersverse landskampioen in Eindhoven en ziet in dat er een overeenkomst is met Feyenoord. "Met André Ramalho heeft PSV een matige speler. Ik weet dat mensen hem opeens toch goed vinden, maar dat zie je vaak bij clubs die iets winnen. Dan krijgen ze vaak een nieuw contract en zit je er aan vast. Feyenoord had dat met Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin na de titel in 2017."

Ook gaat de Feyenoord-legende in op wie Arne Slot moet gaan opvolgen. "Dat mensen ook roepen dat dit het beste PSV ooit was, daar kan ik met mijn pet niet bij. Dat is zo ontzettend overdreven. Ook al omdat de eredivisie zoveel minder is dan het ooit was. Een voormalig PSV’er wordt hier en daar naar voren geschoven als trainer van Feyenoord. Mark van Bommel, ik heb het eerder gezegd, zou goed in de Kuip passen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties