Van Hanegem teleurgesteld: "Hadden veel dichter bij kunnen staan"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Pro Shots

De titelaspiraties van Feyenoord lijken definitief vervlogen na het 2-2 gelijkspel bij PSV vorige week. Willem van Hanegem vindt het seizoen van Feyenoord toch een beetje tegenvallen. Dat vertelt hij in de Willem&Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad.

De Kromme begint door te stellen dat hij het seizoen toch een beetje vindt tegenvallen. Dat heeft volgens hem vooral met het begin van het seizoen te maken. “In het begin maken ze al twee ketsers. Ze hebben laten zien dat ze veel en veel dichter bij PSV hadden kunnen staan. Je geeft punten weg, ook hier thuis, tegen ploegen waarvan je dacht, nou ja, normaal gesproken moet je ze opvreten. Dat zijn minimaal al acht punten.”

Dat Feyenoord momenteel 56 punten heeft, maakt indruk op Van Hanegem. “Ze komen elke keer met dat smoesje aanzetten: 'We hebben meer punten dan vorig jaar,” stelt het clubicoon. Toch geeft Van Hanegem de complimenten aan de Eindhovenaren. “PSV doet het gewoon goed. Zo reëel moet je ook zijn. Maar niet zo dat zij zomaar tien punten weg staan,” aldus De Kromme.

Lees meer:
0 reacties