Van Hanegem over ultiem Oranje: "Deze komen bij de laatste vier"

Willem van Hanegem schoof afgelopen weekend aan bij Harry Mensch zijn programma Business Class. Mensch en de ook aangeschoven Liesbeth van Dijk hadden een zogenaamd 'dream-team' opstelling voor het Nederlands elftal gemaakt.

Deze werd bij Van Hanegem geeft er zijn ongezouten mening over, maar is verrassend positief. De twee hebben de volgende opstelling: Verbruggen, Dumfries, Geertruida, De Vrij, Van Dijk, Van der Ven, Veerman, Wijnaldum, Schouten, Memphis en Malen. Dit elftal komt bij de laatste vier. Ik moet wel zeggen dat jullie goede keuzes gemaakt hebben."

Ook zegt hij nog iets opmerkelijks over Frenkie de Jong. "Frenkie ken ik wel, een hele aardige jongen. Maar het was net als hij niet meekan spelen dan is het afgelopen, dan moeten we niet gaan. Daar ben je wel een beetje ziek van. Ik had hem waarschijnlijk ook niet meegenomen. Met die blessures. Die jongen wordt betaalt door Barcelona maar ik weet niet wat die hebben gezegd. Uitkijken, dat je niet helemaal in elkaar gaat lopen. Want dan starten wij met de competitie en dan kunnen wij niet spelen. Barcelona zal er best wat druk opzetten."

Lees meer:
0 reacties