Van Hanegem over opstelling Feyenoord: "Beetje gek voor de finale"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Orange Pictures

Willem van Hanegem is van mening dat Santiago Giménez ondanks de 'doelpuntendroogte' in de spits moet blijven staan bij Feyenoord. De oud-voetballer van de Rotterdammers wil geen wijzigingen zien ten opzichte van het gewonnen duel tegen Fortuna Sittard, dat schrijf hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem stipt de discussie rondom de Mexicaan even aan. "Ik hoor ook mensen die vinden dan Santiago Giménez nu wel eens op de bank mag belanden. Dat snap ik wel, maar Arne Slot heeft hem nu al zo lang laten staan terwijl het zo matig is, dat het ook een beetje gek is om het voor de finale opeens nog te veranderen. Ik denk dat Giménez gewoon zal beginnen tegen NEC."

Ook benoemt Van Hanegem dat de Nijmegenaren een goede ploeg hebben en niet onderschat mogen worden. "Dat heeft een aardige ploeg en is zeker niet kansloos. Denk aan PEC dat Ajax een keer oprolde in de finale. Of FC Utrecht dat Feyenoord klopte in de Kuip met ruime cijfers. NEC is een listige tegenstander, ze kunnen verrassen", besluit De Kromme.

Lees meer:
0 reacties