Van Hanegem over Feyenoorder: "Grappig ventje, gewoon een grappige"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Pro Shots

Yankuba Minteh is dé man in vorm bij Feyenoord. Daar waar Santiago Giménez voor de winterstop de Rotterdammers bij de hand nam, is het nu de Gambiaan die gehuurd wordt van Newcastle United.

Aan tafel bij Rondo zien diverse prominenten in dat Minteh goed bezig is. Vooral Willem van Hanegem heeft een typische uitleg over de flankspeler. Van Hanegem: "Yankuba Minteh, die jonge speler. Dat is wel een grappig ventje. Ik vind het echt gewoon een grappige." Van der Vaart reageert gelijk: "Waar we het over hadden met Slot, ik vind het ook een speler van... Tegen Atletico Madrid had ie een paar goede acties. Alleen dat laatste dingetje... Dat had hij gisteren helaas wel", doelend op de effectiviteit tegen Ajax.

Van Hanegem komt er nog even op terug: "Hij staat vaak heel goed, maar dan krijgt hij de bal niet." Van Basten doet ook een duit in het zakje: "Hij is nog een beetje slordig. Hij heeft niet echt een fluwelen techniek. Hij is ook snel, als je snel bent heb je altijd een groot voordeel", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties