Van Hanegem lyrisch na finale: "Clubs staan in de rij voor hem"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Pro Shots

Willem van Hanegem was zondagavond aanwezig in de Kuip in Rotterdam waar hij Feyenoord zag winnen van NEC. De oud-voetballer was zeer te spreken over de kwaliteiten van Timon Wellenreuther, zo laat hij weten in zijn column in het Algemeen Dagblad.

De Kromme vertelt over de keeper van Feyenoord het volgende. "Toen was Timon Wellenreuther wel een keer geklopt en dat was al heel wat. Die jongen is ontzettend goed, maar hij lijkt heel wat kansen er ook minder gevaarlijk uit te laten zien dan ze in werkelijkheid waren. Die redding op de kopbal van Youri Baas was echt een ontzettend belangrijk moment, want met 0-1 had NEC misschien vleugels gekregen. Dat kregen ze toch al een beetje en dat kwam ook door de geweldige sfeer in de Kuip."

Van Hanegem weet dat Feyenoord een luxeprobleem heeft voor wat betreft keepers. "Ik zat ook in de Kuip en ik genoot dus van Wellenreuther. Hij zal vertrekken als hij niet als eerste keeper kan blijven, vrees ik. De clubs zullen in de rij staan voor hem. En van Dávid Hancko werd ik ook vrolijk. Natuurlijk ging Quinten Timber na rust voorop in de strijd, maar dat mag je ook wel verwachten. Ik vond alle complimenten aan zijn adres een beetje overdreven. Hij gaf alles, maar dat hoort ook", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties