Van Hanegem kritisch op Feyenoorder: "Is gewoon een middenvelder"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Orange Pictures

Willem van Hanegem is niet te spreken over het optreden van Igor Paixão en Luka Ivanusec in de wedstrijd bij AS Roma (1-1). Dat vertelt hij in de AD Willem & Wessel-podcast.

Het clubicoon van de Rotterdammers begint zijn betoog door een voorspelling te doen voor de topper PSV-Feyenoord volgend weekend. "Ik zeg dan vaak dat PSV gaat winnen, want ik heb het vaak mis. Maar dan doe ik het bewust en slaat het ook nergens op eigenlijk. Ik denk dat Feyenoord gewoon wint. Zoals ze nu speelden, er meteen weer bovenop zitten en niet één gaat jagen, nee, als ploeg gewoon drukzetten. Als, dan je buitenspelers een goede dag hebben, want de linksbuiten was ook weer niet thuis."

Daarnaast is Van Hanegem ook niet onder de indruk van Luka Ivanusec. De oud-voetballer denkt dan ook dat de Kroaat op een andere positie beter tot zijn recht komt: "Dan heb je een keer mazzel gehad met Ivanusec die zijn debuut maakte tegen Utrecht en goed speelde. Het is wel een goede speler, maar geen buitenspeler. Hij is gewoon een middenvelder", aldus de Kromme.

Lees meer:
0 reacties