Van Hanegem: "Had daar niets mee, maar gun hem ook niet aan een ander"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Pro Shots

Willem van Hanegem heeft in de Willem & Wessel Podcast geconstateerd dat de titel er definitief niet meer in zit voor Feyenoord. Daarin vertelt hij dat hij niet tevreden kan zijn met een tweede plaats.

"Een seizoen dat toch een beetje tegenvalt", begint Van Hanegem. "In het begin maakten ze al twee ketsers. Ze hebben laten zien dat ze veel en veel dichter bij PSV hadden kunnen staan. Je geeft punten weg, ook hier thuis, tegen ploegen waarvan je dacht, nou ja, normaal gesproken moet je ze opvreten. Dat zijn minimaal al acht punten."

"Ze komen elke keer met dat smoesje aanzetten: We hebben meer punten dan vorig jaar", vervolgt Van Hanegem, die wel benadrukt dat de Eindhovense koploper de credits verdient. "PSV doet het gewoon goed. Zo reëel moet je ook zijn. Maar niet zo dat zij zomaar tien punten weg staan."

De tweede plaats levert Feyenoord wel een ticket voor de groepsfase van de Champions League op. Daarnaast staat de ploeg in de bekerfinale. "Je moet gewoon zorgen dat je tweede wordt en de beker wint. Dan krijg je weer: dat is geweldig. Nou, ik moet eerlijk zeggen dat ik niets had met de beker. Maar ik gun hem ook weer niet aan een ander..."

Lees meer:
0 reacties