Van Hanegem haalt uit: "Zullen ze diep in hun hart ook vinden"

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Orange Pictures

Willem van Hanegem is niet blij met de kaartverdeling voor de finale van de Conference League. Feyenoord krijgt namelijk maar 3.000 tickets.

"De UEFA ontneemt heel veel supporters de unieke kans om hun club in actie te zien in een prachtige wedstrijd", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "De finale van de Conference League, hoe gek we dat toernooi aanvankelijk ook vonden, dáár wil de aanhang van Feyenoord, maar ook die van AS Roma, natuurlijk massaal naartoe."

"Tirana is niet bepaald een voetbalstad en het stadion is een beetje als het Abe Lenstra Stadion, zo klein. En de meeste kaarten gaan naar sponsors en relaties, zoals altijd. Dit affiche verdient gewoon een heel groot stadion. Dat zullen ze diep in hun hart ook bij de UEFA inmiddels vinden, lijkt mij", vervolgt hij.

Tegenstander in de finale is AS Roma. Daar kan Van Hanegem goed mee leven. "Ik ben blij met AS Roma als tegenstander. Niet omdat Feyenoord daar wel even overheen loopt, want dat is natuurlijk niet zo. Maar wel omdat het een echte club is", besluit hij.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand