Van Hanegem gelooft niet in nieuwe titelstrijd in Eredivisie

Willem van Hanegem
Willem van Hanegem Foto: © Orange Pictures

Willem van Hanegem vindt het overdreven dat het over een nieuwe titelstrijd gaat in de Eredivisie. Dat schrijft het clubicoon van Feyenoord in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

Voor aanvang van deze speelronde stond PSV met tien punten voor op nummer twee Feyenoord. De Eindhovenaren verloren zaterdagmiddag echter met 3-1 van PSV. Feyenoord won een dag later van FC Utrecht waardoor de achterstand op de koploper is gereduceerd tot zeven punten.

Hierdoor gaat het in de media over een nieuwe titelstrijd en dat vindt De Kromme schromelijk overdreven. “PSV heeft een makkelijk programma en staat nog steeds een straatlengte voor. Die ploeg zal met die spelers toch niet zo in de war raken van een verlies in Nijmegen dat ze in de laatste zeven wedstrijden nog zeven punten verspelen?"

Toch vindt Van Hanegem dat er voor Feyenoord nog genoeg is om voor te spelen. “Feyenoord-Ajax zondag. Feyenoord wint zelden tweemaal in een seizoen van de rivaal, maar dit is wel een unieke kans.” Ook ziet de oud-voetballer kansen voor NEC in de bekerfinale tegen Feyenoord. “PSV verloor van NEC, dat best een leuke ploeg heeft en het Feyenoord ook moeilijk kan maken in de finale.”

Lees meer:
0 reacties