Van Egmond: "Als hij in elkaar stort, kan je Feyenoord afschaffen"

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam
Michel van Egmond en Martijn Krabbendam Foto: © Pro Shots

Afgelopen weekend verloor Feyenoord van Vitesse, waardoor de top-2 weer enigszins uit zicht lijkt. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond zijn benieuwd hoe Arne Slot reageert op deze nieuwe situatie.

''Stel dat dit geen incident is en zich voortzet, dan wordt het voor ons heel interessant. Dan krijgen we de volgende fase'', vertelt Van Egmond in de Dick Voormekaar Podcast. ''Hoe gaat Arne Slot ermee om als het echt tegen gaat vallen? Dat heb ik me vanaf het begin afgevraagd. Dan gaan we er ook achter komen of hij het krediet en geduld, dat mensen met hem zouden hebben omdat hij met een plan bezig is, ook gaat krijgen.''

''Je kan een trainer pas echt beoordelen als hij onder druk komt te staan. Hoe gaat hij daar dan mee om? Als je de wedstrijd bekijkt was er niks aan de hand eigenlijk. Als je dan zelf de doelpunten gaat weggeven wordt het een moeilijk verhaal", vult Krabbendam aan. ''Nu staat hij niet onder druk, maar ze beginnen denk ik wel wat nerveuzer te worden", antwoordt Van Egmond.

''Alleen Trauner blijft als een rots in de branding staan", vindt Van Egmond. "Als die in elkaar stort, dan kap ik ook gelijk met de podcast. Dan kan je Feyenoord afschaffen'', zegt de bestseller-auteur met een lach. ''Dat uitgerekend de keeper een beetje moeilijk begint te doen... het is niet te hopen dat het overslaat op het elftal."

Lees meer:
0 reacties