Van Diemen in vorm: "Bevestiging dat overstap van Ajax de juiste was"

Samantha van Diemen kwam afgelopen zomer over van Ajax om meer minuten te maken bij Feyenoord Vrouwen. De 19-jarige verdedigster draait met de Rotterdammers mee in de top van de Eredivisie en ze mag zich sinds kort OranjeLeeuwin noemen.

"Super trots dat ik mijn debuut heb mogen maken voor het Nederlands vrouwenelftal", zo vertelt de verdedigster in gesprek met Rijnmond. "Het is jammer dat deze mooie week met een nederlaag moet eindigen, maar ik denk dat ik mezelf alsnog prima dominant heb kunnen laten zien."

Bondscoach Mark Parsons zette haar niet in het centrum van de verdediging, maar op rechtsback. Dat maakt Van Diemen niet minder trots. "Ik heb natuurlijk bewust de stap van Ajax naar Feyenoord gemaakt om meer minuten te maken en om mezelf op mijn eigen positie (centraal achterin) te laten zien. Ook met oog op Oranje."

"Dat ik nu al de stap naar de Oranje Leeuwinnen heb gemaakt, is denk ik een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Daar ben ik Feyenoord heel erg dankbaar voor. Ik vind echt dat we dat samen hebben bereikt. Zij zijn trots op mij en ik ben ontzettend blij met deze samenwerking", aldus Van Diemen.

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Maccabi Haifa! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties