Van der Vaart: "Ik heb Spurs aangeraden om voor Slot te kiezen"

Rafael van der Vaart
Rafael van der Vaart Foto: © Pro Shots

Arne Slot leek afgelopen zomer akelig dicht bij een overgang naar Tottenham Hotspur. Uiteindelijk bleef hij bij Feyenoord, waarbij het de vraag is of Slot deze zomer wederom voor de Rotterdammers kiest.

Interesse zal er namelijk ongetwijfeld komen. Bij Rondo blikt Slot nog één keer terug op de situatie met Tottenham. "Er zijn zo verschrikkelijk veel onwaarheden verteld rond mijn overgang naar Spurs dat ik geen enkele behoefte voel om daar nog een keer op terug te komen. Ik suggereer daarmee niet dat wat Rafael nu zegt niet waar is, maar ik ben hartstikke gelukkig bij Feyenoord en Spurs heeft een heel goede trainer aangetrokken."

Daarmee doelt hij op de woorden die Rafael van der Vaart, voormalig Spurs-speler, daarvoor uitsprak. "Ze waren allebei in beeld, Postecoglou en Slot. Ze vroegen mij wie ze moesten nemen, toen zei ik natuurlijk Arne, want dan was ik van Feyenoord af", lacht de oud-international. "Het leek eerst 50/50, maar ik kreeg daarna de indruk dat het toch meer de kant van hem (Postecoglou, red.) opging. Ik weet het niet honderd procent zeker, uiteindelijk weet jij dat beter, je was er zelf bij."

Ook zegt Slot wellicht weer de afweging te maken om bij Feyenoord te blijven. "Zoals elke speler en trainer, weeg je dingen af als er interesse is. Wat er bij Feyenoord mogelijk is, en wat er bij een eventueel geïnteresseerde club mogelijk is. Dan maak je een afweging, en een jaar geleden maakte ik de afweging om bij Feyenoord te blijven. Misschien maak ik die afweging deze zomer wel weer, maar het kan ook zijn van niet. Maar een club zou nog wel langs Feyenoord moeten, want ik heb gewoon een doorlopend contract."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
Feyenoord
16:30
Willem II
zo
18/08
PEC Zwolle
14:30
Feyenoord
zo
25/08
Sparta Rotterdam
14:30
Feyenoord
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
za
14/09
FC Groningen
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
10 Heracles Almelo 0 0 0
Bekijk de hele stand