Van der Vaart adviseert Slot: "Die stap gaat wel komen voor hem"

Rafael van der Vaart kent als oud-speler van Tottennham Hotspur de Engelse club heel erg goed. De oud-international had graag gezien dat Arne Slot afgelopen jaar de tocht naar Londen had gemaakt.

Sportjournalist Jeroen Stekelenburg steekt eerst nog even van wal. "Hij heeft met zijn volle verstand niet voor één jaar bijgetekend. Hij is veel meer gaan verdienen. Als er een echte topclub komt, weet je het nooit. Vorig jaar zei hij natuurlijk 'nee' tegen Tottenham, waarom zal hij nu 'ja' zeggen?".

Hier de eveneens aangeschoven Rafael van der Vaart het niet mee eens. "Jij denkt dat hij 'nee' heeft gezegd? Als hij morgen naar Tottenham kan, dan is hij toch weg?", reageert een gepikeerde Van der Vaart. Vorig jaar vonden er gesprekken plaats tussen Slot en Tottenham Hotspur, maar de oud-voetballer stelt te weten dat Spurs destijds voor een andere weg koos. "Ik had graag gezien dat hij wel de nieuwe trainer was geworden daar."

De eveneens aangeschoven Ibrahim Afellay haakt in: "Op het moment dat er een grote club komt, kan je een groot contract hebben, maar dan gaat hij gewoon weg." Van der Vaart: "Ik vind dat ze daar (bij Tottenham Hotspur, red.) zo'n trainer nodig hebben, maar die stap gaat wel een keer komen voor hem. Ik denk dat Slot vorig jaar wel naar Spurs was gegaan als hij eerste keuze was geweest", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties