Van der Knaap: "Leuk dat we de eerste club zijn in Nederland"

De Kuip
De Kuip Foto: © Pro Shots

Feyenoord heeft al veel mensen zien kiezen voor een abonnement op Feyenoord ONE wat recent gelanceerd is. Seizoenkaarthouders hebben de kans om de rest van het seizoen kosteloos te ervaren, terwijl Legioen-leden vijftig procent korting krijgen.

Voor het abonnement voor de échte Feyenoord-fans betaal je slechts vijftig euro voor een volledig jaar. Dit abonnement biedt onder andere livestreams van jeugdwedstrijden, series en documentaires. Daarnaast hebben abonnees toegang tot historische en recente wedstrijdverslagen.

"Het is leuk dat we de eerste club zijn in Nederland met een streamingsdienst. Ik denk dat er daarom ook veel aandacht voor is geweest. Maar we zijn vooral heel blij met de kwaliteit van de dienst zelf. Het verloopt tot nu toe goed. We hadden geen doelstelling hoeveel abonnees we wilden trekken na een week, of een maand. Daar kijken we op jaarbasis naar. Maar als we het daartegen afzetten, lopen we echt hardstikke goed op schema. Het zijn goede aantallen, dat is het enige wat ik erover kan zeggen", aldus commercieel directeur van Feyenoord, Ruud van der Knaap in gesprek met Voetbal International.

Nu is het anders. Een van de hoogtepunten van Feyenoord ONE is de nieuwe documentaire over Santiago Giménez, die kijkers een kijkje geeft in het privéleven van de spits. De club organiseerde een première in club Villa Thalia in Rotterdam. De volgende documentaire zal gaan over Lutsharel Geertruida.

"Daar zijn we druk mee bezig, wanneer die live gaat, weten we nog niet exact. Maar het is natuurlijk een fantastisch mooi verhaal. Hij is heel jong in de jeugdopleiding gekomen en is een jongen van Zuid. En hij is nu (reserve-)aanvoerder van Feyenoord 1 én international. Hij is een geweldig voorbeeld voor alle spelers die bij Feyenoord Academy actief zijn. We zijn als club heel trots op die ontwikkeling en dat willen we in beeld brengen’, concludeert Van der Knaap.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
3/03
PSV
14:30
Feyenoord
zo
10/03
Feyenoord
20:00
Heracles Almelo
zo
17/03
SC Heerenveen
14:30
Feyenoord
zo
31/03
Feyenoord
14:30
FC Utrecht
do
4/04
FC Volendam
18:45
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 23 66 65
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 Ajax 23 8 36
6 Go Ahead Eagles 23 5 34
7 NEC 23 6 33
Bekijk de hele stand