Van der Gijp is niet bang voor Mourinho: "Ach nee joh, pleur op"

Woensdagavond is het zover: de finale van de Conference League tegen AS Roma. Veel analisten zijn bang voor het doodmaken van de wedstrijd door de trainer van de Romeinen, José Mourinho. Wierd Duk is bang dat Mourinho de Rotterdammers helemaal aan banden legt, maar René van der Gijp denkt niet dat het zo'n vaart zal lopen.

Aan tafel bij Vandaag Inside wordt vooruit gekeken naar de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord. "Je moet wel zorgen dat je gewoon aan het voetballen komt. Je moet niet alleen gaan tegenhouden, want dan wordt het een moeilijk verhaal. Wat is dat AS Roma nu in Italië geworden? Tiende?" Van der Gijp heeft hier overigens niet helemaal gelijk. AS Roma eindigde op de zesde plaats in de Serie A.

Wierd Duk haakt in op het gesprek over de finale. "Jullie vergeten die Mourinho nog even te noemen. Die Mourinho legt Feyenoord helemaal plat, denk ik", aldus Duk. 'Gijp' deelt die mening totaal niet. "Pleur op, man. Ach nee, joh. Die man is twee procent van het geheel", zegt Van der Gijp. Johan Derksen is iets genuanceerder. "Ik denk dat die Italianen wel zo ervaren en gedisciplineerd zijn dat ze Feyenoord het voetballen onmogelijk maken", aldus Derksen.

50x je inzet bij winst Feyenoord

Feyenoord wint Conference League voor 50.00 (!) keer je inzet!

Wint Feyenoord de Conference League ten koste van AS Roma? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 7 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
Vitesse -
-
Feyenoord -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
zo 21 aug. 2022, 16:45
Eredivisie
RKC Waalwijk -
-
Feyenoord -
za 27 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Emmen -
za 3 sep. 2022, 21:00
Eredivisie
Go Ahead Eagles -
-
Feyenoord -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 0 0 0
8 FC Volendam 0 0 0
9 Feyenoord 0 0 0
10 Fortuna Sittard 0 0 0
11 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand