Van der Gijp: "Die speelt Sinisterra er niet een-twee-drie uit"

Cyriel Dessers en Luis Sinisterra
Cyriel Dessers en Luis Sinisterra Foto: © Pro Shots

Luis Sinisterra krijgt de afgelopen weken enorm veel complimenten, maar Johan Derksen snapt daar weinig van. Hij ziet genoeg aanmerkingen op de buitenspeler.

"Ik heb tegen Fortuna eens heel erg op Sinisterra zitten letten, maar die doet ook een hele hoop verkeerd. Af en toe laat hij weleens iets leuks zien, maar dat is geen echt grote speler. Alles moet met zijn rechtervoet, met de ander doet hij helemaal niks. Daardoor weet elke verdediger altijd waar hij naartoe gaat", aldus Derksen bij Veronica Inside.

De aanvaller lijkt desondanks een van de parels te zijn bij Feyenoord. René van der Gijp denkt dat zijn marktwaarde enorm zou stijgen als hij een vaste waarde wordt bij de Colombiaanse ploeg. "Maar hij heeft wel de pech dat bij FC Porto een linksbuiten speelt die is echt zó goed", doelt de analist op Luis Síaz. "Die speelt Sinisterra er niet een-twee-drie uit."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Maccabi Haifa! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties