Van de Looi ziet mogelijkheden: "Feyenoord heeft het lastiger"

Erwin van de Looi als trainer van Heracles Almelo
Erwin van de Looi als trainer van Heracles Almelo Foto: © Pro Shots

Heracles Almelo gat zondagavond proberen een resultaat te halen op bezoek bij Feyenoord. Trainer Erwin van de Looi blikt in het Algemeen Dagblad vooruit op het duel.

"Ik wil vooral dat we ons eigen niveau halen en dat we de afspraken nakomen. En dan mag je best wel eens een fout maken, dat doet iedereen. Of er nou een hoog verwachtingspatroon is of niet, dat moet volgens mij niet de reden zijn dat je anders gaat voetballen. Je moet de dingen doen die je moet doen en dat moeten wij ook nog eens beter gaan doen. Aan de bal, maar ook zonder bal. Helemaal in De Kuip, met meer weerstand van een sterke tegenstander", zo spreekt Van de Looi zich uit over de manier waarop hij hoopt dat zijn ploeg voor de dag komt.

Ondanks dat een resultaat een moeilijke opdracht lijkt, is dat wel waar Heracles voor komt. "Wij spelen om te winnen, dat is duidelijk. Wij moeten een heel goede dag hebben en Feyenoord een mindere. Wij moeten in elk geval de dingen gewoon hartstikke goed doen. En dat kan zeker wel. Bovendien heeft Feyenoord het in de laatste wedstrijden ook lastiger gehad dan de jaren ervoor."

Lees meer:
0 reacties