Van Bronckhorst reageert: "Stond voor zeer moeilijke omstandigheden"

Giovanni van Bronckhorst
Giovanni van Bronckhorst Foto: © Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is niet langer trainer van Rangers FC. Het icoon van Feyenoord werd de voorbije week ontslagen door de Schotse topclub en heeft op sociale media voor het eerst zelf gereageerd op zijn vertrek.

"De kans om een club als Rangers FC te leiden is een voorrecht dat slechts weinigen wordt gegund. Als voormalig speler begreep ik de verantwoordelijkheid en de omvang van de taak", begint Van Bronckhorst op Instagram. "Mijn assistenten en ik werkten met energie en passie en werden gedreven door het geloof dat we geweldige dingen konden bereiken."

"Vooral tijdens onze Europese reis naar Sevilla", gaat Sevilla verder. "Voor het eerst in meer dan tien jaar de Schotse beker winnen en ons kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League is iets waar ik erg trots op ben. De passie van onze supporters heeft ons gedreven om deze prachtige herinneringen op te halen. Daarvoor ben ik ieder van jullie die van heinde en verre reisde, jullie zuurverdiende geld uitgaven en nooit opgaven ons team te steunen, eeuwig dankbaar."

"Dit seizoen, zoals elk jaar bij Rangers, is de eerste prioriteit binnenlands succes. Ik begrijp de pijn als een overwinning een gelijkspel wordt, en nog erger, als we een nederlaag lijden. Dat is niet acceptabel bij een club als Rangers, niemand begreep dat beter dan ik. Ik stond voor unieke uitdagingen en zeer moeilijke omstandigheden. Rangers zal altijd in mijn hart blijven en ik wens de club alle succes voor de toekomst. Eens een Ranger, altijd een Ranger", aldus Gio.

Feyenoord - PSV

Feyenoord wint voor 100 (!) keer je inzet!

Feyenoord kan een slag slaan in de titelstrijd. De koploper ontvangt zondag nummer 3 PSV. Gaat Feyenoord winnen in De Kuip? Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 (!) keer je inzet voor een overwinning van Feyenoord! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
5/02
Feyenoord
14:30
PSV
zo
12/02
SC Heerenveen
14:30
Feyenoord
za
18/02
Feyenoord
21:00
AZ
zo
26/02
Fortuna Sittard
12:15
Feyenoord
za
4/03
Feyenoord
20:00
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 19 27 42
2 AZ 19 16 40
3 PSV 19 24 38
4 Ajax 19 30 37
5 FC Twente 19 19 36
6 Sparta Rotterdam 19 13 33
7 FC Utrecht 19 1 30
Bekijk de hele stand