Van Bronckhorst: "Hij is er bijna mijn hele carrière geweest"

Giovanni van Bronckhorst
Giovanni van Bronckhorst Foto: © Pro Shots

In de laatste groepswedstrijd in de Europa League treffen Olympique Lyon en Glasgow Rangers elkaar. Beide ploegen zijn al geplaatst voor de knock-out fase van het toernooi.

Twee trainers die samen bij Feyenoord speelden en het donderdagavond tegen elkaar opnemen. Het Olympique Lyon van Peter Bosz en het Glasgow Rangers van Giovanni van Bronckhorst spelen op donderdagavond voor de eer hun laatste groepswedstrijd in de Europa League, aangezien beide ploegen al geplaatst zijn voor de knock-out fase.

"Hij is er bijna mijn hele carrière geweest", vertelt Van Bronckhorst op de persconferentie aan Rangers TV. Toen ik vanuit de jeugd bij het eerste kwam, was Peter Bosz de aanvoerder en hij verwelkomde me bij het team. Daarna was hij de technisch directeur die me in 2007 terug haalde naar Feyenoord. Destijds hebben we veel gesprekken gevoerd over de toekomst van Feyenoord."

"Peter is mijn hele carrière al een vriend", vervolgt de oud-speler en trainer van Feyenoord. "Als hoofdtrainer hebben we het ook vaak tegen elkaar opgenomen, toen hij bij Heracles, Vitesse en bij Ajax zat."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 5.00 bij een zege van Feyenoord tegen Maccabi Haifa! Zet 5 euro in en pak maar liefst 20 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties