'Van Bronckhorst genoemd bij Feyenoord': "Zou kandidaat kunnen zijn"

Giovanni van Bronckhorst
Giovanni van Bronckhorst Foto: © Pro Shots

Feyenoord is momenteel volop bezig om trainer Arne Slot langer aan zich te binden. De oefenmeester zou zelf graag naar Tottenham Hotspur willen en de Rotterdammers staren zich dan ook niet blind op Slot. Oud-trainer van Feyenoord Giovanni van Bronckhorst zou een eventuele opvolger kunnen zijn.

"Zo valt ook de naam van Giovanni van Bronckhorst wel eens", vertelt Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. "Dat is natuurlijk voorbarig, Feyenoord gaat er in eerste instantie vanuit dat Slot blijft. Stel je voor dat hij gaat en ze zouden een groot deel van de staf bij elkaar kan houden dan zou Van Bronckhorst een kandidaat kunnen zijn."

"Daar hoor je mensen in De Kuip over praten dat hij een kandidaat zou zijn. Dat hij als uithangbord naar buiten met een goede staf om zich heen, die de werkwijze die nu is ingezet voortzet dan zou hij er een kandidaat in zijn. Omdat hij de club kent, hij een mensen mens is en dan heeft hij met Sipke, John de Wolf etc. en de performance staf eromheen mensen zitten die deden wat ze altijd deden", aldus Gouka.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand