Van Basten kritisch op Feyenoord: "Ik snap dat hij dat vindt"

Marco van Basten
Marco van Basten Foto: © Pro Shots

Arne Slot heeft in gesprek met Veronica gereageert op de kritiek van Marco van Basten op de aanvallers van Feyenoord. De oud-trainer is niet onder de indruk van de spelers die in de aanval rondlopen bij de Rotterdammers.

Van Basten gaf deze week bij Ziggo Sport het volgende aan. "Ze missen gewoon goede aanvallers. Ik vind het spel goed, gedegen. Maar ja, het afmaken en de doelpunten maken, dat mist Feyenoord", die nog even inhaakte op Santiago Giménez. "Die raakt geen pepernoot meer. Dat kan gebeuren, als spits heb je goede tijden en slechte tijden. Dan moet je toch proberen nuttig te blijven en hard te werken. Dat doet hij ook, vroeg of laat komt het terug."

Santiago Giménez scoorde voor de winterstop aan de lopende band, maar worstel al enige tijd met zijn vorm en ook de doelpunten worden niet meer gemaakt. Ook Igor Paixão en Luka Ivanusec presteren wisselvallig. Slot reageerde op de uitingen van Van Basten. "Bij zo'n topaanvaller die zelf zó goed is geweest ligt de lat wellicht ook vrij hoog als hij kijkt naar onze spelers. Ik snap dat Marco dat misschien op dit moment vindt."

Lees meer:
0 reacties