Valk schuldbewust na actie in voorseizoen: "Heb ik veel spijt van"

Sem Valk aan de bal in de Conference League
Sem Valk aan de bal in de Conference League Foto: © Pro Shots

Sem Valk maakte donderdagavond zijn debuut voor Feyenoord, maar eerder dit seizoen was hij al even een veelvoorkomend gespreksonderwerp. Dat had alles met een screenshot uit de groepsapp van de Rotterdammers te maken.

De negentienjarige voetballer deelde destijds een screenshot toen Steven Berghuis de groep verliet. Hij ging van Feyenoord naar Ajax en stapte zonder iets te zeggen uit de groepsapp van de selectie, waarna de spelers van Feyenoord losgingen.

"Dat is iets wat in het voorseizoen is gebeurd, wat ik graag achter me wil laten en waar ik veel spijt van heb", reageert hij tegenover ESPN. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan de groep, die hebben het geaccepteerd. Gelukkig kunnen we nu goed door."

Dankzij FeyenoordPings krijgen nieuwe spelers een Boosted Odd van 6.00 bij een zege van Feyenoord bij FC Groningen! Zet 5 euro in en pak maar liefst 25 euro winst! Schrijf je in bij BetCity.nl en grijp die kans!

Daarnaast krijgen nieuwe en al geregistreerde spelers een Free Bet van 5 euro op Ajax - AZ én een Free Bet van 5 euro bij de Grand Prix van Abu Dhabi. Pakt Max Verstappen de wereldtitel?!

Lees meer:
0 reacties