Valentijn Driessen sceptisch: "De vraag is hoe Hartman terugkomt"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Quilindschy Hartman raakte zondag opnieuw zwaar geblesseerd aan zijn knie. Het noodlot sloef toe in het met 4-2 gewonnen duel tegen FC Utrecht. Valentijn Driessen vraagt zich in De Telegraaf hardop af hoe Hartman deze klap te boven gaat komen.

Driessen schrijf in zijn column het volgende over de verdediger van Feyenoord die voorlopig in de lappenmand zit. "Hartman speelde zich in het eerste elftal, in de basis van Oranje, werd kampioen, leefde naar de bekerfinale en het EK toe totdat de droom ruw werd verstoord. Een nieuwe zware revalidatiepoging wacht Hartman en hij is ’lucky’ als dit minder dan 374 dagen in beslag neemt zoals bij zijn eerste zware kniebandletsel van 9 februari 2021. De grote vraag is hoe Hartman terugkomt van een tweede zware kniekwetsuur."

Iemand die weet hoe het is zo te moeten herstellen is een collega van hem. Driessen: "Calvin Stengs bevestigde zaterdag na zijn terugkeer bij Feyenoord-FC Utrecht de woorden van z’n trainer Arne Slot. Die vertelde dat Stengs nooit meer zo goed zal worden als hoe hij hem zag voordat hij als groot 18-jarig talent een zware knieblessure opliep tijdens PSV-AZ op 12 augustus 2017. „Hij is goed voor Feyenoord, maar toen was hij belachelijk goed. Zonder die blessure had hij nooit voor Feyenoord gespeeld”, zei Slot al eens. Hij ondervindt in zijn functioneren op het veld nog altijd hinder van zijn blessure bijna zeven jaar geleden.

Lees meer:
0 reacties