Valentijn Driessen: "Hij is de eerste die Arne Slot eruit pleurt"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © BSR Agency

Valentijn Driessen kijkt ook met een kritische blik naar Feyenoord-trainer Arne Slot. De journalist vindt bijvoorbeeld dat de spitsen onder de hoofdtrainer niet altijd even goed renderen.

"Slot verdient af en toe ook kritiek, want zo nu en dan praat hij onzin", vertelt de chef voetbal in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Eigenlijk functioneren alle spitsen die hij onder zijn hoede heeft gehad niet naar behoren. Er zijn spelers op andere posities die Slot wel naar een veel hoger niveau heeft gebracht."

Liverpool FC hoopt dit weekend de komst van Slot naar de Engelse grootmacht af te ronden. Op Anfield krijgt Slot met de nodige sterspelers te maken, al denkt Driessen niet dat ze allemaal bij Liverpool hoeven te blijven. "De eerste die Slot er direct uit gaat pleuren is Mohammed Salah natuurlijk", gaat hij verder.

"Welke Feyenoorder hij kan meenemen? Je kijkt ook naar posities. Als Quilindschy Hartman straks hersteld is van zijn knieblessure hebben ze Andrew Robertson al als linksback. Virgil van Dijk speelt graag links in het centrum van de verdediging. Mocht Van Dijk straks vertrekken bij Liverpool, dan zou ik het wel aandurven met Dávid Hancko", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties