Valentijn Driessen blikt terug: "Dat is niet des Feyenoords"

Valentijn Driessen vindt de 2-2 tussen Feyenoord en PSV van zondag een terechte uitslag. Hij zag een erg zwak Feyenoord in de eerste helft, maar zag de Rotterdammers zich in de tweede helft herstellen.

"Ik vond de eerste helft dramatisch van Feyenoord", begint hij tegenover De Telegraaf. "Ik had niet verwacht dat ze zoveel naweeën zouden ondervinden van die wedstrijd in Marseille. Dat is niet des Feyenoords. In de tweede helft gaven ze wel gas. Toen hadden ze gewoon recht op de 2-2."

"In de tweede helft was Feyenoord gewoon de bovenliggende partij en deed PSV eigenlijk niets meer dan die 0-2 verdedigen. Dan kan je in de problemen komen", vervolgt Driessen, waarna hij wijst op de discutabele strafschop die Feyenoord in de laatste minuut kreeg waardoor het 2-2 werd. "Als je gewoon blijft voetballen en in de eerste helft al de voorsprong vergroot en in de tweede helft doet wat je moet doen, dan had PSV niks te klagen gehad."

"Ik vond het wel een penalty. Het is weliswaar van dichtbij, maar waarom moet die jongen zich omdraaien? Dan komt die elleboog omhoog. Die bal had er waarschijnlijk ook nog ingevlogen. Nu vliegt hij er niet in omdat de bal op de elleboog komt. Dus ik kon me voorstellen dat de scheids de bal op de stip legde", aldus Driessen.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand