Update toekomst Yankuba Minteh: "Op trainingskamp naar Azië"

Yankuba Minteh
Yankuba Minteh Foto: © Orange Pictures

Feyenoord kan mogelijk een jaar langer genieten van de diensten van Yankuba Minteh. Het huurcontract van de rappe buitenspeler loopt bijna ten einde, maar een langer verblijf in Rotterdam behoort tot de opties, zo ziet hij het zelf ook graag.

De aanvaller is eigendom van Newcastle United, maar of hij daar aankomend seizoen aan spelen zal toekomen is nog maar de vraag. Martijn Krabbendam van Voetbal International heeft een update over het vervolg: "Wel is het de bedoeling dat Minteh zich komende zomer meldt bij The Magpies voor een trainingskamp in Azië. De Engelsen krijgen op die manier de kans hun speler van dichtbij te zien en mee te maken. Daarna is het de bedoeling dat Minteh terugkeert in De Kuip, om nog een jaar in de Eredivisie en de Champions League te spelen."

Krabbendam weet dat de statistieken van Minteh goed zijn en dat hij zeer gewaardeerd wordt in De Kuip. "Newcastle United is zeer te spreken over de ontwikkeling van Minteh in Rotterdam. De Gambiaan veroverde snel een basisplaats en is dit seizoen tot nu toe goed voor tien doelpunten en assists", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties