Ueda krijgt wind van voren na basisoptreden: "Een dikke onvoldoende"

Ayase Ueda
Ayase Ueda Foto: © Pro Shots

In de Podcast Feyenoord komt de rol van Ayase Ueda ter sprake, die in de basis mocht beginnen bij absentie van Santiago Giménez. Zowel Dennis van Eersel als Dennis Kranenburg hadden geen hoge pet op van de prestaties van de Japanner in het treffen met Sparta.

Bij Feyenoord stond Yankuba Minteh in de basis, op de rechterflank. Van Eersel was niet onder de indruk van hem. "Een dikke onvoldoende. Ja, hij was de meest dreigende speler, maar het rendement was weer nul komma nul. Geen enkel schot was tussen de palen en geen enkele voorzet kwam bij een ploeggenoot terecht."

Kranenburg: "Het ziet er heel dreigend uit allemaal. Met zijn snelheid, acties en scharen. Maar daarna is het onvoldoende. Als dat beter bij hem was, had hij nu ook bij Newcastle United (de club waar Feyenoord Minteh van huurt, red.) gespeeld."Van Eersel haakt in: "Maar je ziet wel het potentieel. Hij is ook niet voor niets opgepikt. Minteh is heel talentvol, maar het is niet goed genoeg voor een basisplaats bij Feyenoord. Igor Paixao heeft ook al lange tijd niet het niveau om basisspeler van Feyenoord te zijn."

Lees meer:
0 reacties