Twijfel over beker-huldiging: "Dan hoort er een groot feest"

Feyenoord wordt gehuldigd op de Coolsingel
Feyenoord wordt gehuldigd op de Coolsingel Foto: © Pro Shots

Als Feyenoord volgende maand de KNVB-beker wint, zal de selectie gehuldigd worden op de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam. Deze locatie kan echter niet op de unanieme goedkeuring van iedereen rekenen.

"Na een kampioenschap wordt Feyenoord gehuldigd op de Coolsingel, maar bekerwinst wordt minder uitbundig gevierd. Bij de laatste overwinning van de KNVB-beker werd de club een dag later gehuldigd in het stadion, waarbij de Kuip niet volstroomde. Rotterdam streeft ernaar om deze keer weer een huldiging in de stad te organiseren, mocht Feyenoord volgende maand de bekerfinale winnen. Daarom is gekozen voor de Binnenrotte", tot teleurstelling van de Feyenoord-fans.

GroenLinks bemoeit zich er ook mee en geeft de voorkeur aan om de huldiging op de Coolsingel te laten plaatsvinden. De partij heeft aan de raad geschreven: "Bij het winnen van de beker hoort natuurlijk een groot feest." GroenLinks vraagt zich af waarom er voor de Binnenrotte is gekozen, of deze keuze definitief is, en of het mogelijk is om de huldiging op de Coolsingel te laten plaatsvinden", aldus het Algemeen Dagblad.

Lees meer:
0 reacties