Trauner trots op hoogtepunten: "Dat maakt het des te specialer"

Trauner en Hancko (Feyenoord) in De Kuip
Trauner en Hancko (Feyenoord) in De Kuip Foto: © Pro Shots

Feyenoord moet dit seizoen zijn meerdere erkennen in PSV, maar Gernot Trauner is blij dat zijn ploeg wel de beker wist te winnen. Voor de mandekker zelf was het een mooie afsluiter van een jaar waarin hij veel met blessures te maken had.

"Wij begonnen slecht aan de eerste twee wedstrijden, maar al met al was het een zeer succesvol seizoen. Vergeleken met vorig jaar, toen we kampioen werden, hebben we zelfs meer punten gescoord. PSV speelde dit jaar een uitstekend seizoen", blikt Trauner terug in gesprek met Flashscore.

De verdediger moest vaker dan hem lief was toekijken door blessures, maar aan het einde van het seizoen stond hij er. In de laatste competitiewedstrijd scoorde Trauner zijn eerste doelpunt voor Feyenoord. "Ik ben heel blij. Ik denk dat je aan de viering kon zien dat het veel voor me betekende en dat mijn teamgenoten zo blij voor me waren. Sommigen waren nog blijer dan toen ik zelf scoorde."

Het was een hoogtepunt, net als de bekerwinst op NEC. "Ik heb heel hard gewerkt aan mijn revalidatie om op tijd fit te zijn. Ik kwam in de wedstrijd in het laatste kwartier, in een heel lastige fase toen we één man minder hadden om de voorsprong te verdedigen. Het feit dat ik mijn rol kon spelen in de finale maakt het winnen van de beker des te specialer."

Lees meer:
0 reacties