Trauner na terugkeer in de basis: "Rustig aan gedaan op feestje"

Willum Willumsson en Gernot Trauner
Willum Willumsson en Gernot Trauner Foto: © Pro Shots

Feyenoord won donderdagavond met 3-1 bij Go Ahead Eagles. Gernot Trauner keerde na lange tijd weer terug in de basis en deed dit verdienstelijk. Bij ESPN verscheen hij na het laatste fluitsignaal voor de camera.

Trauner was opgelucht met de overwinning en blij te zijn lang te hebben gespeeld. "Het is goed om terug te zijn en vanaf de aftrap te beginnen. Het is mooi om weer te winnen. We scoorden op het juiste moment en ik ben blij met het resultaat. Ik laat op training zien klaar te zijn. Het was niet nodig om te wisselen on het team want we speelden goed de laatste weken. Voor mij is het goed om weer minuten te maken en ik ben blij dat ik het team kan helpen." Over het feestje van afgelopen week zegt Trauner het volgende. "Ik heb het rustig aan gedaan en wilde fit zijn voor het team. Ik ben tevreden 70 minuten te hebben gemaakt."

Ook was er een moment dat Go Ahead Eagles een strafschop wilde, maar dat niet kreeg. Trauner zou hands hebben gemaakt. Hierover zegt de verdediger: "Het was van korte afstand, niet mijn intentie om de bal met de hand te spelen. Je kan de beslissing beide kanten opmaken."

Ook werd Trauner nog gevraagd naar Slot en zijn mogelijke stap naar Liverpool. "Als het gebeurt dan ben ik blij voor hem. Het hele team is blij met wat hij doet voor ons. Maar het is nog niet gebeurd, dus we hopen dat hij blijft. Er is een moment voor hem om een stap te nemen en Liverpool is een mooie stap om te nemen."

Lees meer:
0 reacties