Trauner dolgelukkig: "Het was de beste beslissing uit mijn carrière"

Gernot Trauner juicht na zijn eerste goal voor Feyenoord
Gernot Trauner juicht na zijn eerste goal voor Feyenoord Foto: © Pro Shots

Gernot Trauner speelt sinds 2021 voor Feyenoord en is nog altijd dolgelukkig met zijn keuze voor de Rotterdammers. De verdediger heeft het uitstekend naar zijn zin.

"Ik heb vaak teruggedacht aan wat er gebeurd zou zijn als ik de transfer niet had gemaakt", vertelt Trauner aan Flashscore. "Het was de beste beslissing uit mijn carrière om naar Feyenoord te verhuizen. Een uitstekende club met uitstekende fans en toch heel vertrouwd. Ze hebben het me heel makkelijk gemaakt om te wennen en ik ben ook blij dat ik tot nu toe heel goed ben ontvangen door de fans."

De Oostenrijker vervolgt: "Elk van de afgelopen drie jaar was heel speciaal. In het eerste bereikten we de Conference League-finale nadat we heel vroeg waren begonnen in de kwalificaties, een megareis. In het tweede jaar ontwikkelden we ons extreem goed en wonnen we het kampioenschap."

"Het derde jaar hebben we ook een prijs gepakt met het winnen van de beker. Ik ben in de wolken en hoop dat ik een hele mooie tijd blijf hebben bij Feyenoord", aldus Trauner.

Lees meer:
0 reacties