Transferwaarde Giménez erg laag? "In 3 maanden 15 miljoen gezakt"

Santiago Gimenez moest afgelopen zondag op de bank beginnen in het met 5-0 gewonnen duel tegen PEC Zwolle. Ayase Ueda kreeg de voorkeur in de punt van de aanval. Beide heren kwamen overigens tot scoren, zo bespreekt onder meer Harry van der Laan in FC Rijnmond.

Analyticus Harry van der Laan zag dat Santiago Gimenez eindelijk weer eens wat liet zien van zijn vorm van voor de winterstop. De Mexicaan trof als invaller twee keer het doel. "Dat is goed voor de prijs van Gimenez. Misschien kan hij in de komende wedstrijden weer van waarde zijn en gaat Gimenez hopelijk wat meer opleveren, want die prijs voor hem is volgens mij in drie maanden vijftien miljoen euro gezakt. Dat is nogal wat. Hij wil zelf weg. Ik zou het ijzer smeden wanneer het heet is."

Gimenez moest in eerste instantie plaats maken voor de andere spits in de selectie, Ayase Ueda. De Japanner scoorde én miste een penalty. Echter denkt Van der Laan dat er een spits bij moet in Rotterdam als Gimenez vertrekt. Toch mag Ueda van hem blijven: "Hij heeft zeker wel wat. Je moet hem zeker niet afschrijven", vertelt Van der Laan tot besluit.

Lees meer:
0 reacties